Ενημέρωση: ΟΛΑ τα προΪοντα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ24%.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ (0)

STEELgr. Υποψηφιότητα στα Impact BITE Awards 2017 με την λύση Connectoras

impact bite awards 2017 - connectorasΗ Steelgr είναι υποψήφία για τα Βραβεία Impact Bite Awards 2017 με την λύση Connectoras, σην κατηγορία "Β1.6 Πλατφόρμες και Πακέτα για Connectivity & Mobility".

Τα βραβεία αυτά αναγνωρίζουν την αριστεία των εταιρειών λογισμικού που προσφέρουν generic λύσεις / πακέτα με σημαντική διείσδυση στις εταιρείες – χρήστες, με ουσιαστικά οφέλη από την αξιοποίηση τους και που καλύπτουν αποδεδειγμένα τις επιχειρηματικές ανάγκες της αγοράς – στόχου.

Τα Impcat Bite Awards gια έκτη χρονιά, αναδεικνύουn την τεχνολογική πρωτοπορία, την καινοτομία και την επιχειρηματική αξία της τεχνολογίας.

 

 Τα τελευταία χρόνια η χρήση του Internet μεγαλώνει συνεχώς στη χώρα μας. Ειδικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της οικονομίας, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες δημιουργούν ηλεκτρονικά καταστήματα κάθε τύπου και προσφέρουν ηλεκτρονικά τα είδη και τις υπηρεσίες τους, τόσο για να αυξήσουν τον όγκο των πωλήσεων τους , όσο και για να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα.
Για την λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστημάτων απαιτείται διαρκής ενημέρωση των προϊόντων, των υπολοίπων της αποθήκης, των τιμών των φωτογραφιών κλπ. Όλα τα προηγούμενα απαιτούν πολλές εργατοώρες για να υλοποιηθούν και πολύ προσωπικό.
Εφόσον κάποιος ενημερώνει τα παραπάνω θα πρέπει στο επόμενο επίπεδο να διαχειρίζεται τους πελάτες, να τους καταχωρεί στην εμπορική του διαχείριση να καταχωρεί την παραγγελία, να τιμολογεί κλπ.

Εδώ λοιπόν ήρθε ο Connectoras


Σύστημα διασύνδεσης εμπορικής διαχείρισης μιας επιχείρησης με ηλεκτρονικά καταστήματα και πλατφόρμες ηλεκτρονικών αγορών.
Με την λύση Connectoras κάθε επιχείρηση μπορεί να αναβαθμίσει την εμπορική της εφαρμογή και να την επεκτείνει στο Internet. Μπορεί να συνδεθεί σχεδόν με κάθε γνωστό CMS ανοιχτού κώδικα ή ηλεκτρονικό κατάστημα όπως Joomla , WordPress, Prestashop, Magento, NopCommerce, Drupal, OpenCart καθώς και με πλατφόρμες ηλεκτρονικών αγορών όπως το eBay, Amazon , Skroutz.

Το πρόβλημα

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που διαθέτουν ηλεκτρονικά καταστήματα είναι η δύσκολη και δαπανηρή διαχείριση τους. Έρευνες δείχνουν ότι μεγάλος μέρος των ηλεκτρονικών καταστημάτων που υπάρχουν είναι μη λειτουργικά και μη ενημερωμένα με αποτέλεσμα την εγκατάλειψη τους.
Επιπρόσθετα ακόμα ένα πρόβλημα στα ενημερωμένα καταστήματα είναι η διαχείριση των παραγγελιών, των πελατών και της αποστολής της παραγγελίας. Ο μέσος χρόνος επεξεργασίας μια παραγγελίας – άνοιγμα πελάτη , καταχώρηση παραγγελίας στο ERP, συλλογή εμπορευμάτων, έκδοση συνοδευτικού μεταφοράς, κλήση εταιρίας μεταφοράς – είναι περίπου 16 λεπτά, για παραγγελίες με 3 είδη.

Η λύση Connectoras

Με την λύση Connectoras πλέον μια επιχείρηση δεν χρειάζεται να διαθέσει επιπλέον οικονομικούς πόρους ούτε και εργατικό δυναμικό για να έχει ένα πλήρες λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα, ενημερωμένο με σωστές τιμές και διαθεσιμότητες. Όλα τα προϊόντα είναι ήδη καταχωρημένα στην εμπορική διαχείριση, συνεπώς προσθέτοντας τουλάχιστον περιγραφή και φωτογραφία ενεργοποιούνται αυτόματα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα και αν το επιθυμεί η επιχείρηση και σε πλατφόρμες ηλεκτρονικών αγορών (ebay, Amazon, Skroutz) .
Η διαχείριση των παραγγελιών σε ότι αφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα γίνεται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο, ελαχιστοποιώντας τον συνολικό χρόνο που χρειάζεται για να εξυπηρετηθούν. Το σύστημα καταχωρεί τον πελάτη με την παραγγελία του στην εμπορική διαχείριση και τον ενημερώνει για την πορεία της. Με την ενσωματωμένη λειτουργία "Courier", το ERP μπορεί να επικοινωνήσει και με εταιρίες μεταφορών για την αυτόματη δημιουργία συνοδευτικών αποστολής δεμάτων και την διαχείριση των αντικαταβολών.

 

O Connectoras με Αριθμούς

 

 

115 89687 6500 192300
Χρήστες

Παραγγελίες που

Εξυπηρετήθηκαν

Εργατοώρες

Εξοικονομήθηκαν

Αυτόματη

Ενημέρωση Ειδών

Εξουσιοδοτημένο Service
Monitor-TV
authorized_lg_service_center Ενημερωθείτε
Υποψηφιότητα STEELgr
Στα Impact BITE Awards
Bite Awards 2017 Ενημερωθείτε
LG Electronics
Business Partner
Ενημερωθείτε
LG Electronics B2B
Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Επισκευών
Ενημερωθείτε
Like us on Facebook. ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ.
Get 3% off your next purchase