Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Euromatic

    Euromatic
    Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
    Ταξινόμηση ανά
    Εμφάνιση ανά σελίδα
    ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ VACUUM ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ EUROBIG

    ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ VACUUM ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ EUROBIG

    09.217.2248
    Eurobig vacuum εξωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιο. Μικρό, επαγγελματικό, ημι-αυτόματο, πολύ ευέλικτο και εύκολο στη χρήση. Ιδανικό για οικιακή χρήση και εστιατόρια - delicatessen. Συσκευασία με σακούλα vacuum γκοφρέ.
    €716,10 €613,80
    Επιτραπέζιο Vacuum EUROMINI Inox

    ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ VACUUM ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ EUROMINI

    09.217.2249
    Euromini vacuum εξωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιο. Μικρό, επαγγελματικό, ημι-αυτόματο, πολύ ευέλικτο και εύκολο στη χρήση. Ιδανικό για οικιακή χρήση και εστιατόρια - delicatessen. Συσκευασία με σακούλα vacuum γκοφρέ.
    €651,00 €558,00
    ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ VACUUM ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ MATIC 50

    ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ VACUUM ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ MATIC 50

    09.217.2251
    Matic 50 vacuum εξωτερικής αναρρόφησης επιτραπέζιο. Μικρό, επαγγελματικό, ημι-αυτόματο, πολύ ευέλικτο και εύκολο στη χρήση. Ιδανικό για οικιακή χρήση και εστιατόρια - delicatessen. Συσκευασία με σακούλα vacuum γκοφρέ.
    €943,95 €809,10
    ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ SOUS VIDE COOK 09

    ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ SOUS VIDE COOK 09

    09.217.2303
    Επαγγελματική συσκευή μαγειρέματος Sous Vide Cook 09. Αργό βράσιμο εν κενώ στο νερό. Η συσκευή μαγειρικής Sous vide είναι μία μέθοδος όπου το προϊόν έχει συσκευασθεί σε vacuum, του έχει αφαιρεθεί ο αέρας και «βράζεται» σε χαμηλή θερμοκρασία σε νερό μέχρι 85°C με απόκλιση 0,5°C. Το προϊόν δε χάνει τις βιταμίνες του και τη γεύση του. Κρατάει τη θερμοκρασία σταθερή και ομοιόμορφη, προσφέροντας καλύτερο μαγείρεμα του προϊόντος. Η αντίσταση είναι απομονωμένη για να μην έρχεται σε άμεση επαφή με το νερό. Μαγειρεύει συσκευασμένα προϊόντα από το Vacuum. O εξωτερικός κάδος έχει λαβή για τη μεταφορά του και ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας. Ανοξείδωτη κατασκευή.
    €1302,00 €1116,00
    ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ SOUS VIDE COOK 25

    ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ SOUS VIDE COOK 25

    09.217.2304
    Επαγγελματική συσκευή μαγειρέματος Sous Vide Cook 25. Αργό βράσιμο εν κενώ στο νερό. Η συσκευή μαγειρικής Sous vide είναι μία μέθοδος όπου το προϊόν έχει συσκευασθεί σε vacuum, του έχει αφαιρεθεί ο αέρας και «βράζεται» σε χαμηλή θερμοκρασία σε νερό μέχρι 85°C με απόκλιση 0,5°C. Το προϊόν δε χάνει τις βιταμίνες του και τη γεύση του. Κρατάει τη θερμοκρασία σταθερή και ομοιόμορφη, προσφέροντας καλύτερο μαγείρεμα του προϊόντος. Η αντίσταση είναι απομονωμένη για να μην έρχεται σε άμεση επαφή με το νερό. Το σύστημα έχει βρύση για να αφαιρείται το ζεστό νερό. Μαγειρεύει συσκευασμένα προϊόντα από το Vacuum. O εξωτερικός κάδος έχει λαβή για τη μεταφορά του και ηλεκτρονική ρύθμιση της θερμοκρασίας. Ανοξείδωτη κατασκευή.
    €1519,00 €1302,00