Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Ζυγαριές

    Ζυγαριές
    Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
    Ταξινόμηση ανά
    Εμφάνιση ανά σελίδα
    BEP Ζυγός μπαταρίας-ρεύματος

    BEP Ζυγός μπαταρίας-ρεύματος

    09.217.2080
    Οι Ζυγοί Μπαταρίας-Ρεύματος (Battery Energy Storage System - BEP) είναι συστήματα που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση ενέργειας που παράγεται από φωτοβολταϊκά πάνελ, ανεμογεννήτριες ή άλλες πηγές ανανεώσιμης ενέργειας. Οι Ζυγοί Μπαταρίας-Ρεύματος είναι σημαντικά για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς επίσης και για την εξισορρόπηση των συστημάτων ενέργειας κατά τη διάρκεια αιχμών φορτίου.
    €0,00
    Δώστε το κείμενο που θα εμφανίζεται στο mouse hover

    G310 Λιανικής πώλησης Ρεύματος χωρίς ιστό

    09.217.2072
    Το είδος G310 αναφέρεται σε μια μικρή συσκευή λιανικής πώλησης ρεύματος που δεν έχει ιστό. Η συσκευή αυτή χρησιμοποιείται συνήθως για τη μέτρηση και την πώληση ηλεκτρικής ενέργειας σε μικρές ποσότητες, όπως σε περιπτώσεις καταστημάτων, σημείων πληρωμής κ.λπ. Η απουσία ιστού σημαίνει ότι η συσκευή δεν συνδέεται σε δίκτυο διαδικτύου για τη μετάδοση δεδομένων, αλλά λειτουργεί αυτόνομα.
    €0,00
    G310 Λιανικής πώλησης Ρεύματος/Μπαταρίας

    G310 Λιανικής πώλησης Ρεύματος/Μπαταρίας με ιστό

    09.217.2071
    Το είδος G310 της λιανικής πώλησης ρεύματος/μπαταρίας με ιστό αναφέρεται σε ένα προϊόν που προσφέρει εναλλακτικές λύσεις φόρτισης και τροφοδοσίας για συσκευές που λειτουργούν με μπαταρίες. Μπορεί να περιλαμβάνει διάφορα είδη μπαταριϋν, φορτιστές, καλώδια και άλλα αξεσουάρ που εξυπηρετούν τις ανάγκες φόρτισης και τροφοδοσίας των συσκευών. Αυτό το είδος είναι δημοφιλές μεταξύ καταναλωτών που αναζητούν πρακτικές και αξιόπιστες λύσεις για τη διαχείριση της ενέργειας των συσκευών τους.
    €0,00
    ηλεκτρονικός ζυγός ετικέτας Uni 3

    Hλεκτρονικός ζυγός ετικέτας Uni 3 L1

    09.217.2056
    Ο ηλεκτρονικός ζυγός ετικέτας Uni 3 L1 είναι ένας προηγμένος ζυγός που χρησιμοποιείται για την ζύγιση και την ετικέταση προϊόντων σε καταστήματα λιανικής. Διαθέτει μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής για εύκολη χρήση και παρέχει ακριβείς μετρήσεις βάρους. Ο ζυγός Uni 3 L1 είναι εξαιρετικά γρήγορος και αποτελεσματικός, κάνοντας τη διαδικασία της ετικέτασης αποτελεσματική και αποδοτική.
    €0,00
    Hλεκτρονικός ζυγός ετικέτας Uni 3 L1 χωρίς κολώνα

    Hλεκτρονικός ζυγός ετικέτας Uni 3 L1 χωρίς κολώνα

    09.217.2059
    Ο ηλεκτρονικός ζυγός ετικέτας Uni 3 L1 είναι ένας σύγχρονος ζυγός που χρησιμοποιείται για την ζύγιση αντικειμένων και την εκτύπωση ετικετών. Αυτό το μοντέλο δεν διαθέτει κολώνα, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε χώρους με περιορισμένο χώρο. Ο ζυγός Uni 3 L1 προσφέρει υψηλή ακρίβεια ζύγισης και αξιόπιστη λειτουργία, καθιστώντας τον ιδανικό εργαλείο για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μεγάλο όγκο αντικειμένων.
    €0,00
    Hλεκτρονικός ζυγός ετικέτας Uni 3 L2

    Hλεκτρονικός ζυγός ετικέτας Uni 3 L2

    09.217.2057
    Ο ηλεκτρονικός ζυγός ετικέτας Uni 3 L2 είναι ένας σύγχρονος ζυγός που χρησιμοποιείται στο λιανεμπόριο και τη βιομηχανία για τη γρήγορη και ακριβή ζύγιση προϊόντων με ετικέτες. Έχει μικρό μέγεθος και εύκολη χρήση, ενώ προσφέρει ακρίβεια στην ζύγιση και δυνατότητα εκτύπωσης ετικέτας με διάφορες πληροφορίες όπως βάρος, τιμή, κωδικός προϊόντος κλπ. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πώλησης και της αποθήκευσης προϊόντων.
    €0,00
    Hλεκτρονικός ζυγός ετικέτας Uni 3 L2 χωρίς κολώνα

    Hλεκτρονικός ζυγός ετικέτας Uni 3 L2 χωρίς κολώνα

    09.217.2058
    Ο ηλεκτρονικός ζυγός ετικέτας Uni 3 L2 είναι ένας σύγχρονος ζυγός που χρησιμοποιείται κυρίως στον καταστρώματος λιανικής για την ζύγιση προϊόντων και την εκτύπωση ετικετών. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής για εύκολη λειτουργία, ενώ δεν διαθέτει κολώνα για εξοικονόμηση χώρου. Είναι ένα πρακτικό και αποτελεσματικό εργαλείο για την ακριβή ζύγιση και ετικετοποίηση προϊόντων σε καταστήματα λιανικής.
    €0,00
    ICS PC 5 Ζυγός μπαταρίας-ρεύματος

    ICS PC 5 Ζυγός μπαταρίας-ρεύματος

    09.217.1941
    Το ICS PC 5 είναι ένας ζυγός μπαταρίας-ρεύματος που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση του βάρους και της ισχύος των μπαταριών. Αυτό το είδος ζυγού είναι ιδανικό για χρήση σε βιομηχανικές εφαρμογές όπως η παραγωγή ενέργειας και η δοκιμή μπαταριών. Ο ζυγός αυτός διαθέτει ακριβή μέτρηση και υψηλή ακρίβεια, καθιστώντας τον απαραίτητο εργαλείο για τους ειδικοών στον τομέα των μπαταριών και της ενέργειας.
    €0,00
    Ishida IGΒ ζυγός μπαταρίας LCD 60Kg

    Ishida IGX ζυγός μπαταρίας LCD 60Kg

    09.217.2335
    Ο ζυγός μπαταρίας LCD Ishida IGX είναι μια εξαιρετικά ακριβής και αξιόπιστη συσκευή ζύγισης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζύγιση αντικειμένων μέχρι 60Kg. Διαθέτει LCD οθόνη για εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων και είναι σχεδιασμένος με υψηλής ποιότητας υλικά για μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Είναι ιδανικός για χρήση σε καταστήματα λιανικής, σούπερ μάρκετ, αποθήκες και επαγγελματικούς χώρους.
    €656,42 €562,65
    Δώστε το κείμενο που θα εμφανίζεται στο mouse hover

    Ishida IGΒ ζυγός μπαταρίας LCD 150Kg

    09.217.2336
    Ο ζυγός μπαταρίας Ishida IGB είναι ένας εξαιρετικά ακριβής και αξιόπιστος ζυγός που διαθέτει LCD οθόνη για εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων. Αντέχει μέχρι 150kg βάρος και είναι κατάλληλος για επαγγελματική χρήση σε καταστήματα, εργοστάσια ή άλλα εμπορικά περιβάλλοντα. Ο Ishida IGB ζυγός μπαταρίας είναι εύκολος στη χρήση και αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για την ζύγιση διαφόρων αντικειμένων.
    €656,42 €562,65
    NSW 150K Αδιάβροχος Ζυγός πλάστιγγα

    NSW 150K Αδιάβροχος Ζυγός πλάστιγγα

    09.222.8555
    Η νέα σειρά αδιάβροχων ζυγών δαπέδου NSW SERIES είναι κατασκευασμένες εξ' ολοκλήρου από Inox , με ενδείκτη εσωτερικού/εξωτερικού χώρου και ανάλυση 1 / 600.000. Οθόνη LCD με μεγάλα ψηφία 52mm και με οπίσθιο φωτισμό (backlight). Ενσωματωμένο πρόγραμμα για έλεγχο ζυγιζομένων, ζύγιση ζώων και κλείδωμα πληκτρολογίου. Μετασχηματιστής AC ή μπαταρία. Κάλυμμα SST. Εύκολη στην χρήση με παραμετροποίηση του μενού. Υποστηρίζει συνδεσιμότητα RS-232, μπορεί να συνδεθεί σε υπολογιστή, εκτυπωτή LP-50 ή μίνι εκτυπωτή, καθώς και αναλογική έξοδο (4V-20mA / 0-1 OV) και Bluetooth. Έγκριση OIML (DK0199.165). Εβδομήντα (70 ώρες) συνεχόμενης λειτουργίας χωρίς Backlight. Αδιάβροχη IP65. Ιδανική για ιχθυοκαλλιέργειες, τυροκομία, κρεοπωλεία κ.α.
    €976,50 €837,00
    Ηλεκτρονικός ζυγός W2

    W2C LCD Ζυγός Βάρους

    09.222.8407
    Ηλεκτρονικός ζυγός W2C LCD Ιδανική για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς χώρους Κομψός σχεδιασμός, απλή λειτουργία και ακρίβεια στους υπολογισμούς, ο ζυγός W2C LCD διαθέτει μία οθόνη LCD με κόκκινα ψηφία και επαναφορτιζόμενη μπαταρία, Δέχεται μεγαλύτερο ΙΝΟΧ τάσι. Διάσταση τάσι: 250x180mm. Ιδανική για εστιατόρια, ψητοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία.
    €0,00
    Αδιάβροχος Ζυγός πλαστική βάση

    Αδιάβροχος Ζυγός πλαστική βάση

    09.217.2096
    Ο Αδιάβροχος Ζυγός με πλαστική βάση είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την ζύγιση αντικειμένων με ακρίβεια και αξιοπιστία. Η πλαστική βάση του τον καθιστά ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά, ενώ η αδιαβροχότητα του τον καθιστά ιδανικό για χρήση σε υγρά περιβάλλοντα. Είναι πολύ χρήσιμος για εργασίες σε εργοστάσια, αποθήκες και εργασίες συσκευασίας. Επιπλέον, διαθέτει διάφορες λειτουργίες όπως αυτόματο μηδενισμό και αυτόματη απενεργοποίηση για εξοικονόμηση ενέργειας.
    €0,00
    Ενδείκτης Βάρους DFWT

    Ενδείκτης Βάρους DFWT

    09.217.2111
    Ο ενδείκτης βάρους DFWT είναι ένας μικρός και εύχρηστος ενδείκτης βάρους, ο οποίος χρησιμοποιείται συνήθως σε βιομηχανικές εφαρμογές. Με τη βοήθειά του μπορούμε να μετρήσουμε το βάρος με μεγάλη ακρίβεια και ακρίβεια. Ο DFWT είναι αξιόπιστος και ανθεκτικός σε διάφορες συνθήκες λειτουργίας, και παρέχει γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις βάρους. Συνήθως χρησιμοποιείται σε εφαρμογές που απαιτούν αξιόπιστες μετρήσεις βάρους σε περιβάλλοντα με υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία.
    €0,00
    Ενδείκτης Βάρους X-3M Inox

    Ενδείκτης Βάρους X-3M Inox

    09.217.2110
    Ο ενδείκτης βάρους X-3M Inox είναι ένα ποιοτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται σε διάφορους κλάδους, όπως στη βιομηχανία και στην κατασκευή. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικός στις καταπονήσεις και προσφέρει ακριβείς μετρήσεις βάρους. Ο ενδείκτης X-3M Inox έχει μια μικρή και λειτουργική σχεδίαση που τον καθιστά εύκολο στη χρήση και στη μεταφορά. Είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει στην ακριβή μέτρηση του βάρους σε διάφορες εφαρμογές.
    €0,00
    Ενδείκτης Βάρους Χ-2

    Ενδείκτης Βάρους Χ-2

    09.217.2109
    Ο Ενδείκτης Βάρους Χ-2 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο και την μέτρηση του βάρους αντικειμένων. Συνήθως χρησιμοποιείται σε βιομηχανικές κλίμακες και ζυγαριές για την ακριβή και αξιόπιστη μέτρηση του βάρους των προϊόντων. Ο Ενδείκτης Βάρους Χ-2 παρέχει ακριβή αναγνώσεις και είναι εύκολος στη χρήση. Επιπλέον, μπορεί να παρέχει και άλλες πληροφορίες σχετικά με το βάρος των αντικειμένων, όπως το συνολικό βάρος ή το βάρος του κάθε αντικειμένου ξεχωριστά.
    €0,00
    Ζυγαριά Dibal G-325F

    Ζυγαριά Dibal G-325F

    09.217.2314
    Η Ζυγαριά Dibal G-325F είναι μια επαγγελματική ζυγαριά με μεγάλη αντοχή και ακρίβεια. Διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD για εύκολη ανάγνωση των αποτελεσμάτων, ενώ μπορεί να ζυγίζει αντικείμενα έως 30 κιλά με ακρίβεια 1 γραμμαρίου. Είναι ιδανική για χρήση σε καταστήματα τροφίμων, αλλά και σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Επιπλέον, διαθέτει διάφορες λειτουργίες όπως μνήμη για αποθήκευση των μέτρων, λειτουργία μείωσης του βάρους του δοχείου και πλήρωσης, και πολλά άλλα.
    €412,30 €353,40
    Ζυγός ASP 30 Λιανικής πώλησης ρεύματος/μπαταρίας

    Ζυγός ASP 30 Λιανικής πώλησης ρεύματος/μπαταρίας

    09.217.2070
    Το είδος Ζυγός ASP 30 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της κατανάλωσης ηλεκτρικο? ρεύματος σε επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους. Είναι σχεδιασμένος για την ακριβή μέτρηση της κατανάλωσης και την παρακολούθηση της ενέργειας και της απόδοσης των ηλεκτρικών συσκευών. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα μέτρησης της φόρτισης και της αποθήκευσης ενέργειας της μπαταρίας. Είναι κατάλληλος για λιανική πώληση και είναι πολύ εύχρηστος και αξιόπιστος στη χρήση.
    €0,00
    Ζυγός ASPL 30(κολώνα) Λιανικής πώλησης ρεύματος/μπαταρίας

    Ζυγός ASPL 30(κολώνα) Λιανικής πώλησης ρεύματος/μπαταρίας

    09.217.2069
    Η κολώνα Ζυγός ASPL 30 είναι μια σύγχρονη και αξιόπιστη λύση για τη λιανική πώληση ρεύματος και μπαταριών. Διαθέτει μικρό και κομψό σχεδιασμό που την κάνει ιδανική για χρήση σε καταστήματα, σούπερ μάρκετ και άλλους εμπορικούς χώρους. Η κολώνα ASPL 30 προσφέρει εύκολη πρόσβαση στους πελάτες, εύκολη λειτουργία και αξιόπιστη απόδοση. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα προβολής διάφορων διαφημίσεων και προσφορών, κάνοντας την κατάλληλη για προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.
    €0,00
    Ζυγός IWB αδιάβροχος

    Ζυγός IWB αδιάβροχος

    09.217.2095
    Το είδος Ζυγός IWB αδιάβροχος είναι ένας συμπαγής, ελαφρύς και εύκολος στη χρήση ζυγός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ζύγιση αντικειμένων με ακρίβεια και ευκολία. Ο δείκτης του είναι αδιάβροχος, προσφέροντας προστασία από την υγρασία και τη σκόνη και καθιστώντας τον κατάλληλο για χρήση σε διάφορες συνθήκες. Επιπλέον, διαθέτει εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων και ακριβή απόδοση, καθιστώντας τον ιδανικό για επαγγελματική χρήση.
    €0,00
    ΖΥΓΟΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ ICS ILS-1100

    Ζυγός Ετικέτας ICS ILS-1100

    09.217.1533
    Το είδος Ζυγός Ετικέτας ICS ILS-1100 είναι ένας σύγχρονος ζυγός ετικέτας που χρησιμοποιείται για την ακριβή μέτρηση βαρών και την εκτύπωση ετικετών σε πολλαπλά προϊόντα. Διαθέτει υψηλή ακρίβεια και αξιόπιστη απόδοση, καθιστώντας τον ιδανικό για εφαρμογές σε αποθήκες, σούπερ μάρκετ, εργοστάσια και λιανικό εμπόριο. Επιπλέον, διαθέτει εύκολη εγκατάσταση και χρήση, καθιστώντας τον κατάλληλο για χρήστες με όλα τα επίπεδα εμπειρίας.
    €0,00
    Ζυγός Ετικέτας με οθόνες προβολής LCD  BM5 ARM

    Ζυγός Ετικέτας με οθόνες προβολής LCD BM5 ARM

    09.217.1942
    Το είδος Ζυγός Ετικέτας με οθόνες προβολής LCD BM5 ARM είναι ένα εξελιγμένο σύστημα ζύγισης που χρησιμοποιεί οθόνες LCD για την προβολή των αποτελεσμάτων. Διαθέτει επεξεργαστή ARM για υψηλή ταχύτητα και ακρίβεια στη ζύγιση, ενώ παρέχει εύκολη χρήση και ακρίβεια στη μέτρηση των βαρών. Είναι κατάλληλος για επαγγελματική χρήση σε βιομηχανικό περιβάλλον ή καταστήματα λιανικής.
    €0,00
    Ζυγός με υπολογισμό τιμής FX200 με ιστό

    Ζυγός με υπολογισμό τιμής FX200 με ιστό

    09.217.2062
    Ο Ζυγός με υπολογισμό τιμής FX200 με ιστό είναι ένα εξειδικευμένο είδος ζυγού που χρησιμοποιείται για την ακριβή μέτρηση βαρών σε εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Οι ζυγοί αυτοί διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα υπολογισμού που επιτρέπει την ακριβή εκτίμηση της αξίας των εμπορευμάτων που ζυγίζονται, βασισμένη στο βάρος τους και τις τρέχουσες τιμές αγοράς. Οι Ζυγοί με υπολογισμό τιμής FX200 με ιστό είναι υψηλής ποιότητας και ακρίβειας και χρησιμοποιούνται σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας και του εμπορίου.
    €0,00
    Ζυγός με υπολογισμό τιμής FX200 με ιστό

    Ζυγός με υπολογισμό τιμής FX200 με ιστό

    09.217.2061
    Ο Ζυγός FX200 είναι ένα είδος ζυγού που χρησιμοποιείται για την μέτρηση βάρους μικρών αντικειμένων με μεγάλη ακρίβεια. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για εργασίες που απαιτούν ακρίβεια στις μετρήσεις, όπως στη φαρμακευτική βιομηχανία ή στην παραγωγή τροφίμων. Ο Ζυγός FX200 διαθέτει ιστό για την ακριβή τοποθέτηση των αντικειμένων που μετράει, ενώ η τιμή του υπολογίζεται με βάση το βάρος και την τιμή του κιλού. Είναι ένας αξιόπιστος και ακριβής ζυγός που χρησιμοποιείται σε πολλούς κλάδους της βιομηχανίας. Ο μικρός του μέγεθος τον καθιστά εύκολο στη μεταφορά και την τοποθέτηση σε διάφορα σημεία εργασίας.
    €0,00
    Filters Close
    Min: €0,00 Max: €921,00
    €0 €921
    Κατηγορίες