Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Προϊόντα Προστασίας

    Προϊόντα Προστασίας
    Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
    Ταξινόμηση ανά
    Εμφάνιση ανά σελίδα
    Ozon O3 Port10 Αποστειρωτής Αέρα φορητός

    Ozon O3 Port10 Αποστειρωτής Αέρα φορητός

    09.221.5357
    Φορητή συσκευή παραγωγής όζοντος, κατάλληλη για επιφάνειες έως 140 m². Εξουδετερώνει την μούχλα, τα βακτήρια, τους ιούς, τα παράσιτα και τις άσχημες μυρωδιές. Δίνει στον αέρα φρεσκάδα, καθαριότητα και απολύμανση. Χρονόμετρο 0 - 60 λεπτά. Κατασκευή από ανοξείδωτο αλουμίνιο Aisi 304. Ιδανικό για επαγγελματικές κουζίνες, bar, cafe, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, χώρους αναμονής σε αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς τρένων και λεωφορίων, εντός των λεωφορείων, των mini-bus, των ταξί, των μετρό και των πλοίων. Κατάλληλο για όλα τα καταστήματα λιανικής, ζαχαροπλαστεία, φούρνους, φαρμακεία, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, μικροβιολογικά εργαστήρια, νοσοκομεία, ιατρεία, οδοντιατρεία, κέντρα αισθητικής, γυμναστήρια. Επίσης, είναι απαραίτητο σε εταιρείες courier, μεταφορικές, αποθήκες, logistics.
    €607,60 €520,80
    Ozon O3 Tower28 Αποστειρωτής Αέρα

    Ozon O3 Tower28 Αποστειρωτής Αέρα

    09.221.5356
    Αποστειρωτής Αέρα O3 Tower28 Επιδαπέδια συσκευή παραγωγής όζοντος, κατάλληλη για επιφάνειες έως 360 m². Εξουδετερώνει την μούχλα, τα βακτήρια, τους ιούς, τα παράσιτα και τις άσχημες μυρωδιές. Δίνει στον αέρα φρεσκάδα, καθαριότητα και απολύμανση. Χρονόμετρο 0 - 60 λεπτά. Κατασκευή από ανοξείδωτο αλουμίνιο Aisi 304. Ιδανικό για επαγγελματικές κουζίνες, bar, cafe, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, χώρους αναμονής σε αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς τρένων και λεωφορίων, εντός των λεωφορείων, των mini-bus, των ταξί, των μετρό και των πλοίων. Κατάλληλο για όλα τα καταστήματα λιανικής, ζαχαροπλαστεία, φούρνους, φαρμακεία, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, μικροβιολογικά εργαστήρια, νοσοκομεία, ιατρεία, οδοντιατρεία, κέντρα αισθητικής, γυμναστήρια. Επίσης, είναι απαραίτητο σε εταιρείες courier, μεταφορικές, αποθήκες, logistics.
    €781,20 €669,60
    SD-10V2 Απολυμαντικό Χεριών με Dispenser

    SD-10V2 Απολυμαντικό Χεριών με Dispenser

    09.221.5413
    Αυτόματο Απολυμαντικό Χεριών Sanitizer SD-10V2 Το SD-10 εγκαθίσταται πολύ εύκολα και σε οποιοδήποτε σημείο της επιχείρησης που υπάρχει ανάγκη αφού διαθέτει σύστημα στήριξης σε τοίχο αλλά και ειδική βάση δαπέδου. Ιδανικό για καταστήματα λιανικής πώλησης, αλυσίδες τροφίμων, ξενοδοχεία και εστιατόρια, φαρμακεία, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, ινστιτούτα αισθητικής κ.α. Διάσταση dispenser 127x270x130mm. Διάσταση βάσης 300x1400x370mm.
    €162,75 €139,50
    Απολυμαντικό Χεριών Αυτόματο SD-10

    Απολυμαντικό Χεριών Αυτόματο SD-10

    09.217.3737
    Το Απολυμαντικό Χεριών Αυτόματο SD-10 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την απολύμανση των χεριών με την αυτόματη διανομή απολυμαντικού υγρού. Διαθέτει μια εύχρηστη λειτουργία που εξασφαλίζει την αποτελεσματική απολύμανση των χεριών χωρίς την ανάγκη για επιπλέον προσπάθεια. Είναι ιδανικό για χρήση σε δημόσιους χώρους, όπως νοσοκομεία, εστιατόρια, γυμναστήρια και καταστήματα λιανικής.
    €173,60 €148,80
    Προστατευτικό Plexiglass ταμείου με ενσωμάτωση POS, ταμειακής μηχανής.

    Προστατευτικό Plexiglass ταμείου με ενσωμάτωση POS

    09.217.2519
    Το προστατευτικό plexiglass ταμείου με ενσωμάτωση POS είναι μια κατασκευή από διαφανές plexiglass που τοποθετείται στα ταμεία καταστημάτων για την προστασία των εργαζομένων και των πελατών από τη μετάδοση αερομεταφερόμενων μικροοργανισμών και ιών, όπως ο κορονοϊός. Είναι σχεδιασμένο ειδικά για τη χρήση POS συστημάτων, ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί το τερματικό σημείο πώλησης χωρίς εμποδίζοντας την εξυπηρέτηση των πελατών. Αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για τη διατήρηση της υγιεινής στον χώρο εργασίας και την προστασία της δημόσιας υγείας.
    €238,70 €204,60
    Προστατευτικό Plexiglass ταμείου με ενσωμάτωση περιφερειακών POS, ταμειακής μηχανής, εκτυπωτών.

    Προστατευτικό Plexiglass ταμείου με ενσωμάτωση περιφερειακών POS, ταμειακής μηχανής, εκτυπωτών.

    09.217.2520
    Το Προστατευτικό Plexiglass ταμείου με ενσωμάτωση περιφερειακών POS αποτελεί μια καινοτόμα λύση προστασίας για καταστήματα και επιχειρήσεις. Αυτό το είδος προστατευτικού προσφέρει μια ασφαλή και υγιεινή λύση για το προσωπικό και τους πελάτες, περιλαμβάνοντας ενσωματωμένα συστήματα POS, ταμειακών μηχανών και εκτυπωτών. Η ευκολία στη χρήση και η αξιοπιστία του συστήματος κάνουν το Προστατευτικό Plexiglass ταμείου με ενσωμάτωση περιφερειακών POS μια ιδανική επιλογή για κάθε επιχείρηση.
    €271,25 €232,50
    Προστατευτικό Plexiglass ταμείου με σκελετό και κολώνα 25cm

    Προστατευτικό Plexiglass ταμείου με σκελετό και κολώνα 25cm

    09.217.2518
    Το προστατευτικό plexiglass ταμείου με σκελετό και κολώνα 25cm είναι μια εξαιρετικά λειτουργική και αισθητικά πλεονεκτική λύση για την προστασία του προσωπικού σε εργασιακό περιβάλλον. Με διαστάσεις 25cm στην κολώνα, παρέχει επαρκή προστασία από σταγονίδια και σωματίδια που μπορεί να μεταδοθούν από τον αέρα. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό plexiglass και διαθέτει εύκολη τοποθέτηση και συντήρηση. Η εμφάνισή του είναι μοντέρνα και διακριτική, προσθέτοντας στυλ και αισθητική στον χώρο εργασίας. Επιπλέον, η κολώνα προσφέρει επιπλέον σταθερότητα και αντοχή.
    €184,45 €158,10