Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Ετικετογράφοι

    Ετικετογράφοι
    Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
    Ταξινόμηση ανά
    Εμφάνιση ανά σελίδα
     JOLLY ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

    JOLLY ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

    09.217.1408
    Ο JOLLY ετικετογράφος από την Ιταλία είναι ένας ποιοτικός και αξιόπιστος ετικετογράφος που χρησιμοποιείται για την ετικέταση προϊόντων σε βιομηχανικές και επαγγελματικές εφαρμογές. Χαρακτηρίζεται από ανθεκτική κατασκευή, ακρίβεια στην εκτύπωση και εύκολη χρήση, κάνοντας την κατάλληλη επιλογή για επιχειρήσεις που χρειάζονται αξιόπιστες λύσεις στην ετικετοποίηση των προϊόντων τους.
    €65,00
     SWING ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΟΙ  ΙΤΑΛΙΑΣ

    SWING ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΟΙ ΙΤΑΛΙΑΣ

    09.217.1405
    Οι SWING ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΟΙ ΙΤΑΛΙΑΣ είναι μια μοντέρνα μπάντα που συνδυάζει την παραδοσιακή μουσική Swing με στοιχεία της Ιταλικής μουσικής και ρυθμούς. Με εντυπωσιακές εμφανίσεις και ενεργητικό στήσιμο στη σκηνή, οι SWING ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΟΙ ΙΤΑΛΙΑΣ δημιουργούν μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα που κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού τους. Με επιρροές από κλασικά κομμάτια, αλλά και με σύγχρονες μουσικές παραγωγές, οι SWING ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΟΙ ΙΤΑΛΙΑΣ είναι μια μπάντα που αξίζει να παρακολουθήσετε live.
    €66,00
    ΕΤΙΚΕΤΕΣ 21Χ12 (1000) ΚΟΚ. ΡΙΓΑ

    ΕΤΙΚΕΤΕΣ 21Χ12 (1000) ΚΟΚ. ΡΙΓΑ

    09.217.1853
    Το είδος ετικέτες 21Χ12 (1000) κοκ. ρίγα αναφέρεται σε μικρές ετικέτες με διαστάσεις 21x12 εκατοστά, σε πακέτο των 1000 τεμαχίων. Οι ετικέτες είναι κοκκινό χρώμα και διαθέτουν ρίγες για να προσθέσουν ένα ιδιαίτερο στυλ στα προϊόντα σας. Κατάλληλες για χρήση σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα, εστιατόρια και άλλα καταστήματα λιανικής. Είναι πρακτικές και εύκολες στη χρήση, και μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορες επιφάνειες.
    €0,37
    Ετικετογράφος Speedy DB C8

    Ετικετογράφος Speedy DB C8

    09.217.2229
    Ο Ετικετογράφος Speedy DB C8 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση ετικετών σε προϊόντα με μεγάλη ταχύτητα και ακρίβεια. Διαθέτει πολλαπλά συστήματα επιλογής και τοποθέτησης ετικετών, καθιστώντας τον ιδανικό για βιομηχανικές εφαρμογές. Ο Speedy DB C8 είναι εύκολος στη χρήση και προσφέρει υψηλή απόδοση και ποιότητα ετικετοποίησης.
    €0,00