Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Καταμετρητές Κερμάτων

    Καταμετρητές Χαρτονομισμάτων
    Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
    Ταξινόμηση ανά
    Εμφάνιση ανά σελίδα
    DP-910 Kαταμετρητής & διαχωριστής κερμάτων

    DP-910 Kαταμετρητής & διαχωριστής κερμάτων

    09.217.2356
    Ο DP-910 είναι ένας καταμετρητής και διαχωριστής κερμάτων που χρησιμοποιείται σε επιχειρήσεις και καταστήματα για τον αυτόματο υπολογισμό και την ταξινόμηση μεγάλου όγκου κερμάτων. Με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου, οι χρήστες μπορούν να γρήγορα και εύκολα ανιχνεύσουν την ποσότητα και την αξία των κερμάτων τους, εξαλείφοντας την ανάγκη χειροκίνητης μέτρησης. Ο DP-910 είναι εύχρηστος, αξιόπιστος και αποτελεσματικός, κάνοντας τον ιδανικό για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μεγάλο όγκο χρημάτων.
    €0,00
    Καταμετρητής PROCOIN PRC 330 & διαχωριστής κερμάτων

    Καταμετρητής PROCOIN PRC 330 & διαχωριστής κερμάτων

    09.217.2123
    Ο καταμετρητής PROCOIN PRC 330 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για τον αυτόματο μέτρηση και διαχωρισμό κερμάτων. Μπορεί να χειριστεί μεγάλο όγκο κερμάτων με ακρίβεια και ταχύτητα. Ο διαχωριστής κερμάτων είναι συνήθως ενσωματωμένος στη συσκευή και βοηθάει στον διαχωρισμό των κερμάτων ανάλογα με το νόμισμα και την αξία τους. Είναι ιδανικός για χρήση σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ, αγορές και άλλες επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μεγάλο όγκο μετρητών.
    €0,00
    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ DP 318

    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ DP 318

    09.217.0738
    Ο καταμετρητής και διαχωριστής κερμάτων DP 318 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό και τη διάκριση κερμάτων σε έναν αυτόματο τρόπο. Με εξελιγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, ο DP 318 μπορεί να αποτελέσει ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τη διαχείριση χρημάτων σε καταστήματα, τράπεζες ή οποιουδήποτε άλλου εμπορικού χώρου. Η συσκευή ανιχνεύει και διαχωρίζει ακριβώς τα διαφορετικά νομίσματα με ταχύτητα και ακρίβεια, προσφέροντας έτσι μια αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για τη διαχείριση μετρητών.
    €0,00
    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ DP 518

    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ DP 518

    09.217.0739
    Ο καταμετρητής και διαχωριστής κερμάτων DP 518 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την αυτόματη μέτρηση και διάχωριση κερμάτων σε διάφορα νομίσματα. Με τη χρήση αισθητήρων και τεχνολογίας αναγνώρισης, ο καταμετρητής είναι σε θέση να αναγνωρίζει το είδος κάθε κέρματος και να υπολογίζει το συνολικό ποσό που έχει μετρηθεί. Είναι ιδανικός για χρήση σε εμπορικές επιχειρήσεις ή τράπεζες που χρειάζονται γρήγορη και ακριβή μέτρηση κερμάτων.
    €1326,80
    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ CH-50

    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ CH-50

    09.217.1501
    Ο καταμετρητής κερμάτων CH-50 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για τον αυτόματο υπολογισμό και την ταξινόμηση κερμάτων. Με τη βοήθειά του μπορείτε να μετρήσετε με ακρίβεια το ποσό των κερμάτων σας και να οργανώσετε το χρηματικό σας απόθεμα. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μεγάλα χρηματικά ποσά σε μετρητά.
    €334,80
    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ SE-950

    ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ SE-950

    09.217.1357
    Ο καταμετρητής κερμάτων SE-950 είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την αυτόματη μέτρηση κερμάτων. Διαθέτει ακρίβεια στην ανίχνευση και μέτρηση των κερμάτων και είναι εύκολο στη χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστήματα, τράπεζες, μετρητές, αποθηκες και άλλους χώρους όπου απαιτείται η μέτρηση κερμάτων. Επιπλέον, διαθέτει διάφορες λειτουργίες όπως αυτόματη ταξινόμηση κερμάτων και αυτόματη διακριτικότητα.
    €0,00