Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Ανίχνευτες Πλαστών Χαρτονομισμάτων

    Ανίχνευτες Πλαστών Χαρτονομισμάτων
    Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
    Ταξινόμηση ανά
    Εμφάνιση ανά σελίδα
     ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC 350

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC 350

    09.217.1361
    Ο ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων IC 350 είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της αυθεντικότητας των χαρτονομισμάτων. Με διάφορα αισθητήρια και τεχνολογικές λειτουργίες, ο ανιχνευτής ανιχνεύει τυχόν πλαστές ή αλλοιωμένες χαρτονομίσματα και ειδοποιεί τον χρήστη για τυχόν προβλήματα. Είναι μια πολύ χρήσιμη συσκευή για επιχειρήσεις που δέχονται μεγάλο όγκο χρημάτων και θέλουν να προστατεύσουν τον εαυτό τους από απάτες.
    €0,00
    DP-8120 Καταμετρητής πολλαπλών χαρτονομισμάτων

    DP-8120 Καταμετρητής πολλαπλών χαρτονομισμάτων

    09.217.2355
    Ο DP-8120 είναι ένας καταμετρητής πολλαπλών χαρτονομισμάτων που χρησιμοποιείται για τον ακριβή υπολογισμό και την ταξινόμηση μεγάλου αριθμού χαρτονομισμάτων. Διαθέτει τεχνολογία ανίχνευσης ψεύδων χαρτονομισμάτων και μπορεί να ανιχνεύσει ακόμη και τα πιο προηγμένα πλαστά. Επιπλέον, διαθέτει μια γρήγορη ταχύτητα μέτρησης και είναι εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση. Είναι ιδανικός για χρήση σε τράπεζες, καταστήματα λιανικής πώλησης και άλλους χώρους που απαιτείται ακρίβεια στην μέτρηση χρημάτων.
    €0,00
    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ EC-350 Ε

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ EC-350

    09.217.1519
    Ο ανιχνευτής γνησιότητας EC-350 είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός και αξιόπιστος ανιχνευτής που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της γνησιότητας διαφόρων προϊόντων και αντικειμένων. Με τη βοήθειά του μπορούμε να ελέγξουμε την πραγματική γνησιότητα των προϊόντων με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για καταναλωτές, εταιρίες και οργανισμούς που θέλουν να προστατεύσουν τους καταναλωτές τους από πλαστά προϊόντα και απάτες.
    €79,00
    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ CASH TESTER CT 333 SD

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ CASH TESTER CT 333 SD

    09.217.0444
    Ο ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων Cash Tester CT 333 SD είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της ακρίβειας και της γνησιότητας των χαρτονομισμάτων. Με την χρήση του, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ελέγξετε αν τα χαρτονομίσματα που λαμβάνετε είναι πραγματικά γνήσια ή ψεύτικα. Είναι κομψός, εύχρηστος και αξιόπιστος, καθιστώντας τον ιδανικό επαγγελματικό σύντροφο για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μετρητά.
    €119,00
    Ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων DP-2288

    Ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων DP-2288

    09.217.2329
    Φορητός ανιχνευτής γνησιότητας πολλαπλών χαρτονομισμάτων με οθόνη LCD, υψηλής ακρίβειας και έλεγχο της αυθεντικότητας των χαρτονομισμάτων. Πραγματοποιεί έλεγχο της ποιότητας του χαρτιού μέσω υπεριώδους ακτινοβολίας UV, έλεγχο αυθεντικότητας με ανιχνευτή MG και επαλήθευση μετάλλων με ανιχνευτή M. Νέα τεχνολογία που ελέγχει την αγωγιμότητα της μεταλλικής μεμβράνης. Δοκιμή με ανιχνευτή υπερύθρων IR, αναγνωρίζει αυτόματα το νόμισμα και την αξία του, ανιχνεύει ταυτόχρονα μέχρι 6 χαρτονομίσματα και μεμονωμένα: Δολάριο ΗΠΑ, Ευρώ, Ρωσικά ρούβλια, Δολάριο Καναδά, Ιάπωνες Γερμάνιο, GBP, Πολωνικό Ζλότυ, Σουηδική Κορώνη, Τουρκική λίρα, Νορβηγική Κορώνη, Δανική Krone. Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Μπαταρία λιθίου (προαιρετικά) για φορητή χρήση. Αναβάθμιση λογισμικού μέσω καλωδίου USB και κάρτας Micro SD. Εύκολος καθαρισμός του αισθητήρα.
    €0,00
    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC-2180

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC-2180

    09.217.0440
    Ο ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων IC-2180 είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση πλαστών χαρτονομισμάτων. Με τη χρήση διαφόρων τεχνολογιών, όπως υπέρυθρες ακτίνες και υπερήχους, ο ανιχνευτής αναγνωρίζει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που υπάρχουν στα γνήσια χαρτονομίσματα, βοηθώντας έτσι στην αποτροπή απάτης και παραπλάνησης. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τράπεζες, καταστήματα και άλλους φορείς που ασχολούνται με την κυκλοφορία μετρητών.
    €0,00
    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC-2308

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC-2308

    09.217.0438
    Ο ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων IC-2308 είναι ένα ηλεκτρονικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση πλαστών χαρτονομισμάτων. Με βάση την τεχνολογία του UV (υπεριώδους φωτός), μπορεί να ανιχνεύσει τυπωμένα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στα γνήσια χαρτονομίσματα και να αναγνωρίσει τυχόν πλαστές αλλαγές στο χαρτόνι του χαρτονομίσματος. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για επιχειρήσεις και εμπόρους που ασχολούνται με μετρητά.
    €121,00
    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC-2700

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ IC-2700

    09.217.0439
    Ο ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων IC-2700 είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της αυθεντικότητας των χαρτονομισμάτων. Με τη χρήση διαφόρων τεχνολογιών, όπως υπέρυθρες ακτίνες και υπερήχους, ο ανιχνευτής αυτός μπορεί να ανιχνεύσει πιθανές παραποιήσεις στα χαρτονομίσματα και να επιβεβαιώσει την ακεραιότητά τους. Είναι ιδανικός τόσο για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μεγάλα ποσά μετρητών, όσο και για τον καθημερινό καταναλωτή που επιθυμεί να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα των χαρτονομισμάτων του.
    €95,00
    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑΣ ICS 2185

    ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑΣ ICS 2185

    09.222.8554
    Ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων, με δυνατότητα εισαγωγής χαρτονομίσματος με οποιαδήποτε φορά. Ταχύτατος και ακριβής έλεγχος, εμφανίζει στην οθόνη την συνολική αξία των χαρτονομισμάτων μετά τον έλεγχο. Επίσης, πραγματοποιεί έλεγχο μαγνητικών στοιχείων, υπέρυθρης μελάνης (IR), ταινία ασφαλείας, μήκους χαρτονομίσματος. Θύρα USB για αναβάθμιση S/W. Κατανάλωση ρεύματος 5W, διαστάσεις 146x116x73mm, βάρος 0,63kg.
    €119,35 €102,30
    Καταμετρητής - Ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων SE-8030

    Καταμετρητής-Ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων SE-8030

    09.217.2353
    Ο καταμετρητής-ανιχνευτής γνησιότητας χαρτονομισμάτων SE-8030 είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο που σας επιτρέπει να μετράτε και να ελέγχετε την ακρίβεια των χαρτονομισμάτων σας με μεγάλη ακρίβεια και ταχύτητα. Διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες ανίχνευσης γνησιότητας, όπως ανίχνευση με UV φως, μαγνητική ανίχνευση και υπέρυθρη ανίχνευση. Επιπλέον, ο SE-8030 διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη LCD και είναι εύκολος στη χρήση και στην εγκατάσταση. Είναι ιδανικός για καταστήματα, τράπεζες, επιχειρήσεις και άλλες επιχειρηματικές χρήσεις.
    €0,00
    ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤ. CASH TESTER BATTERY 2258

    ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤ. CASH TESTER BATTERY 2258

    09.217.0445
    Η μπαταρία Cash Tester Battery 2258 είναι σχεδιασμένη ειδικά για ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτων. Προσφέρει αξιόπιστη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ελέγχουν γρήγορα και εύκολα την ακρίβεια των χαρτονομισμάτων που δέχονται. Είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο που βοηθά στην προστασία από την απάτη και την παραπλάνηση στις οικονομικές συναλλαγές.
    €22,90