Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Τρόποι πληρωμής

  1. πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

  Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2€

  Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για τις πόλεις:

  • Αθήνα

  • Θεσσαλονίκη

  • Πάτρα

  • Λάρισα

  ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύει μόνο όταν το δέμα σας είναι κάτω από 2kg). Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα).

  Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

  2. παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας

  Κάντε την παραγγελία σας από το www.steel.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής. (Προσοχή ο συγκεκριμένος τρόπος δεν ισχύει για περιόδους εορτών)

  3. πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

  Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίσουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

  Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

  ALPHAΒΑΝΚ

  GR2801404760476002330000925

  Δικαιούχος   : Καζέπη Α. Μαρία

  Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2310-720101 ή με email στο [email protected]. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

  * Προσοχή εαν επιλέξετε να μας κάνετε κατάθεση από αλλη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξετε ότι τα τραπεζικά έξοδα θα επιβαρύνουν εσάς.

  4. πληρωμή μέσω PAYPAL

  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του PAYPAL, της μεγαλύτερης παγκοσμίως και ασφαλέστερης εταιρίας διαχείρησης τρόπου πληρωμής.

  Για την πληρωμή μέσω του Paypal επιβαρύνεστε με ποσοστό του 3,5% επί της αξίας της παραγγελίας σας.

  +1. πληρωμή μέ πιστωτική κάρτα

  Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners (σύντομα). Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

  Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.