Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Κουτί φύλαξης-μεταφοράς χρημάτων μπλε 25x18x9εκ.

    Κουτί φύλαξης μεταφοράς χρημάτων. Συνθετικό από ατσάλι με δύο κλειδιά. Ο δίσκος κερμάτων ανεβαίνει με το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου. Χρώμα: Μπλε Διαστάσεις: 25x18x9εκ.
    Κωδικός προϊόντος: 09.221.5517
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
    Αρχική τιμή: €47,74
    €40,92
    i h

    Κουτί Φύλαξης-Μεταφοράς Χρημάτων Μπλε 25x18x9εκ

    Το κουτί φύλαξης-μεταφοράς χρημάτων σε μπλε απόχρωση με διάσταση 25x18x9εκ αποτελεί την ιδανική λύση για την ασφαλή και αξιόπιστη αποθήκευση των χρημάτων σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και προστασία των πολύτιμων αντικειμένων σας. Το μοντέρνο και κομψό σχέδιο του δίνει έναν επαγγελματικό τόνο, κατάλληλο για κάθε περιβάλλον, είτε είναι γραφείο είτε οικιακός χώρος. Το κουτί είναι εξοπλισμένο με ανθεκτικό κλείδωμα για πρόσθετη ασφάλεια, προσφέροντας ηρεμία και σιγουριά. Επίσης, η φορητή του φύση το καθιστά εύκολο στη μεταφορά, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη που χρειάζεται μια πρακτική και αξιόπιστη λύση για την αποθήκευση των χρημάτων του.

    Στο www.kalestimes.gr μπορείτε να βρείτε μοναδικά προϊόντα σαν και αυτό, μεγάλη ποικιλία, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο1
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *